Moderne techniek met de echte uitstraling van staal.

Forster profielen

Diliën nv. beschikt over een afdeling voor buitenschrijnwerk van ramen en deuren met stalen profielen.

De lasverbindingen geven stalen Forster ramen grote stijfheid. Dit maakt grote stabiele raamoppervlakten met slanke profielen mogelijk. Forster kan profielen op aanvraag ook gebogen leveren. Hierdoor is het mogelijk om getoogde, ronde of halfronde ramen te maken. Naast vaste ramen zijn er met het uitgebreide beslagassortiment van Forster ruime mogelijkheden voor draai-, kiep-, draaikiep- en stolpramen.

Met onze stalen deursystemen kunt u met relatief smalle profielen grote deuren construeren. Omdat stalen deuren door middel van lasverbindingen worden samengesteld, hebben de elementen een grote stijfheid. Dit resulteert in grote glasoppervlakten en dus een transparant karakter.
Alle deursystemen zijn esthetisch op elkaar afgestemd. Het geïsoleerde Forster systeem en de niet-geïsoleerde Eco-systemen hebben allemaal hetzelfde aanzicht. Het grote voordeel hiervan is dat deze in projecten gecombineerd kunnen worden zonder dat de verschillen zichtbaar zijn, ook niet wanneer u besluit één van deze series brand- en/of inbraakwerend uit te voeren. Dit biedt de architect, daar waar verschillende toepassingen nodig zijn, eenheid in het ontwerp.

Verschillende mogelijkheden

Ons team staat steeds klaar om u te begeleiden bij de ruime keuze mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Slank aanzicht

Staal schrijnwerk Forster - slank aanzicht

Omwille van de sterkte kan men met slankere profielen werken. Doordat staal grotere glasafmetingen mogelijk maakt, oogt het geheel nog slanker. Doordat er in verhouding meer glas met slankere profielen kan worden toegepast, krijgt daglicht maximaal toegang tot de binnenruimte. Hoe meer daglicht, des te minder kunstlicht er nodig is. Dat komt de energiefactuur ten goede.

Isolerend

Staal schrijnwerk Forster - isolerend

Forster systemen bieden uitstekende isolatiewaarden, tot en met de passiefhuisstandaard. Ze voldoen dus prima aan de huidige isolatienormen en zijn klaar voor de toekomst. Bovendien zorgen de smalle profielen voor een hoger rendement.

Lange levensduur

Staal schrijnwerk Forster - lange levensduur

Door de stijfheid van staal en de gelaste hoekverbindingen zijn stalen ramen en deuren steviger en beter bestand tegen vandalisme en schokken in gebruiksintensieve omgevingen. Daardoor gaan stalen ramen en deuren langer mee. Het is een investering voor de lange termijn.

Sterk en stevig

Staal schrijnwerk Forster - sterk en stevig

Staal staat bekend om zijn uitzonderlijk sterke eigenschappen in vergelijking met andere bouwmaterialen. Deze mechanische eigenschappen maken een hogere belasting en groter draagvermogen mogelijk, zoals bijvoorbeeld grote glasgewichten.
Gelaste constructies zijn sterker en staan grotere afmetingen toe. Stalen ramen en deuren behouden hun stijfheid en zakken niet uit na verloop van tijd.

logo Forster Profile Systems

Constructiesystemen.

Meer informatie gewenst.

Wenst u verdere informatie, neem dan gerust contact met ons op.
Breng in tussentijd een bezoek aan de website van Forster, waar alle producten en mogelijkheden opgesomd worden.

Forster