Vacature

komt u ook bij het team van DMW

Sinds 2000 is DMW gehuisvest in een modern complex in de industriezone Centrum Zuid in Houthalen. Goed voor een totale oppervlakte van 12.500 vierkante meter, verdeeld over fabriekshallen en ruime kantoren.

We willen nu graag nieuwe gedreven mensen opnemen In ons team, dat elke dag een sterk staaltje van zijn kunnen aflevert. Een uitgelezen kans voor wie van vakwerk en een nieuwe uitdaging houdt.

Ons aanbod: Wij bieden je een boeiende voltijdse functie in dagdienst vol uitdagingen en afwisseling in een dynamisch en groeidende productie omgeving. Je kan rekenen op steun van een ervaren en gedreven team van collega’s.

Interesse?  Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons !!
Dilien Metaalwerken, Centrum Zuid 3219, 3530 Houthalen
Tel 011/52 02 60  of dilien.els@dilien.com

Samensteller:

Functie: Je zet de plannen van een staalconstructie om in werkelijkheid. Je stelt de delen samen met een goede maatvoering en uitlijning.

Profiel: Zin voor verantwoordelijkheid en kwaliteit, je kan planlezen, nauwkeurig werken en slaagt in de standaard lasproeven.

Lasser:

Functie: Je staat in voor het aflassen van diverse kleine en grote staalconstructies.

Profiel: Je kan samenwerken in teamverband, nauwkeurig werken en slaagt in de standaard lasproeven.

Plooier:

Functie: Je staat in voor de programmatie en bediening van een volledig computergestuurde hydraulische plooibank.

Profiel: Je bent gedreven en wil op korte termijn zelfstandig kunnen werken en je kan meedenken om voor iedere situatie tot een geschikte oplossing te komen

Monteur:

Functie: Samen met je ploeg verzorg je de montage van metaalconstructuren en industriŽle gebouwen. Je zorgt voor een kwalitatieve efficiŽnte en veilige plaatsing van de metaalstructuren.

Profiel: Je bent werklustig, dynamisch en kan zelfstandig werken.

Technisch tekenaar:

Functie: Omzetten van architectuurplannen naar uitvoeringsplannen, controleren en aanpassen van de technische vereisten (stabiliteit), overleggen met architecten en projectleiding, uittekenen details.

Profiel: Je hebt bij voorkeur al ervaring met X-steel, je bent dynamisch en hebt affiniteit met industriebouw/staalconstructies

Gewenste kwalificaties: Bachelor of master bouw

Schrijnwerker alu:

Functie: Samen met je team sta je in voor het maken van aluminium ramen en deuren. Je zorgt voor een kwalitatieve efficiŽnte en veilge montage van aluminium schrijnwerk in onze atelier.

Profiel: Je bent werklustig, dynamisch en kan zelfstandig werken.